Selecteer een pagina

Décaar Algae-peeling

Voor diverse huidproblemen, rimpels en verjonging.

Een van de meest effectieve behandelingen is Algae-peeling van Décaar. De peeling werkt in op het natuurlijke huidproces, waarbij de vijf huidlagen iedere maand worden vervangen door een nieuwe huid. De Algae-Peeling stimuleert de natuurlijke huidcyclus, waardoor de huid sneller vernieuwt.
Deze unieke biologische peeling van Décaar, die ontwikkeld is door een dermatoloog / kosmetoloog, is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling (hooguit wat schilfertjes). De Algae-peeling van Décaar bevordert de celvernieuwing, verbetert de bloedcirculatie en de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. Het helpt de vetbalans van de huid te herstellen en acne, littekens, rosacea, grove poriën, pigmentvlekken en levervlekken te verminderen.
Tekenen van veroudering verdwijnen, de huid vernieuwt zich en de teint wordt egaler.  Een stevige oppepper die de huid meteen mooier maakt.

Werking:
-Vermindert acne en acne-littekens.(reduceert productie van talg)
-Vermindert ontstekingen (bestrijdt bacteriën)
-Verwijdert dode keratine cellen (verhoornde huidcellen).
-Verminderen van pigment- en ouderdomsvlekken.
(Evt. in combinatie met de Brightening Treatment)

-Herstellen van beschadigde cellen / Stimuleert celvernieuwing.
-Verzacht de huid
-Minimaliseert fijne lijntjes en rimpels.
(Evt. in combinatie met Breath of Life/Biolifting Treatment of Revitalizing Eye Treatment)

-Verjongt de huid / regenererend. (Evt. in combinatie met Breath of Life-/Biolifting Treatment)

De Algae-peeling Regimen is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. De behandeling is het hele jaar door toepasbaar en is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

Omdat de Décaar Algae-peeling beschouwt kan worden als een therapie, is voor de ondersteuning van de behandeling het gebruik van Décaar huidverzorgingsproducten thuis voor de klant noodzakelijk. De ingrediënten van deze huidverzorgingsproducten ondersteunen namelijk de werking van de Algae-peeling zelf, dus meer  resultaat.

Ingrediënten:
Pepermunt olie, Melisse (Citroenkruid), Algae, Duizendblad en Calendula (Goudsbloemextract).

 

Meer informatie over Décaar en haar producten is te vinden op www.decaar-shop.nl